Home » » internette para kazanma clixsence detaylı anlatım

internette para kazanma clixsence detaylı anlatım





Clixsense nedir ? 
Evet arkadaslar hergün arama motorlarını kullanarak binlerce insan internetten para kazanma yollarını, online olarak yürütebilecekleri ek işleri tespit etmeye çalışıyor. Artık sizlere kesin ve doğru yöntemi tepsip ettiğinizi müjdelemekte fayda var.İşte sizlere binlerce "Türk" vatandaşının üye olduğu, abartmadan %100 kazandıran reklam izle-tıkla kazan sistemi yani Clixsense sistemini anlatacagım...
Clixsense nedir? Nasil kazanılır, Dev Anlatım ödeme kanıtları ile. 
>>>Clixsense nedir? Nasil kazanılır, Dev Anlatım ödeme kanıtları ile. 7 gün boyunca ücretsiz deneme sürümü ile indirmek için tıklayınız<<< 

PTC dünyasında en sağlam temelli site muhtemelen ClixSense’dir. Güvenilirlik konusunda kendisini son derece kanıtlamış bir site.Hataya yer vermiyor. Direct ref bulmanız ve premium almanız şartıyla oldukça fazla kazandıracağını belli ediyor...('ki öylede oluyor') 
Clixsense.com 2007 yılından bu yana online olan internetten para kazanma sitesidir.Ödemeleri paypal ile her cuma ve pazartesi ödeme alabileceksiniz hesaplarınıza sıkıntısız ödeyen elit ptc sitesi.Ödeme yöntemi seçeneğine kullanıcılar seçim yaparak hesabınızda biriken para standart(ücretsiz)üyeliklerde 8'$ olduğunda, Premium (Ücretli)üyelere ise hesabınızda biriken paranız 6'$ olduğunda ödeme isteyebiliyorsunuz...(premium isteğe bağlı, yıllık alınıyor ve sadece 17$) 

Clixsense ile internetten para kazanmak 

Clixsense Yabancı siteler içerisinde güvenilir ve ödeme yapan bir PTC ( Paid To Click ) Sitesidir.Ama binlerce Türk üyesi bulunmaktadır.Sistemin çalışma prensibi tıklama ve online açılan reklamları tıklama üzerine kurulu. Clixsense.com' a üye olduktan sonra yapmanız gereken sadece açılan reklamları tıklamak ve kazancınızı daha fazla arttırmak için alt üyelerinizin olması..Diğer ptc sitelerine göre oldukca farklı bir işleyiş tarzı olan clixsense de oyun oynayarak,reklam tıklayarak,alt reflerinizin reklam tıklarından ,üyelik yükselmelerinden,alt üyelerinizin reklam satın almalarından komisyon kazanabileceğiniz,aynı zamanda Task adı verilen görevler ve Ofters adı verilen anket seçenekleri ile farkını ortaya koyuyan bir sitedir.Clixsense'de olabilecek hertürlü alternatif para kazanma teknikleri düşünülmüş ve sistem geliştirilerek diğer PTC sitelerden ayrı bir konuma yerleşmiştir.Yaptığınız gerçek referans üyeler sürekli alt üyeniz oluyor ve değişmiyor. 

Clixsense.com dan nasıl Para Kazanacağım? 

a) Sitede açılan reklamları tıklayarak, çıkan reklam sayıları oldukça fazladır ! 

b) (Standart:Ücretsiz üyelik) 1.Seviyeden arkadaşlarınızı davet ederek,1.seviye alt üyelerinizin reklam tıklamalarından,üyelik yükseltmelerinden . 
*(Premium:Ücretli üyelik) 1.seviye alt üyelerinizin de alt üye yapmaları ile 8.basamağa kadar alt üyelerin reklam tıklamalarından,üyelik yükseltmelerinden,reklam satın aldıklarında komisyon alıp para kazanabileceksiniz.8katlı referans sistemini destekleyen çok az PTC sitei vardır. 

c) Clixsense de bulunan ClixGrit oyununu oynayarak günde 5$ kadar kazanma şansınız var.Standart( ücretsiz) üyelerin her gün 25 oyun hakkı Premium (Ücretli)üyelere ise 50 oyun hakkı verilmektedir..(Clixsense özel bir oyun) 

d) Üyelik seviyenizi PREMİUM 'a yükseltiğiniz takdirde 1.derece davet edeceğiniz her üyenin premium üyeliğe yükselmeleri taktirde 2$ komisyon ve 2.3.4.5.6.7.8 derece alt üyelerinizin premium üyeliğe yükselmesi taktirde 1$ komisyon size yansıyor...(PREMİUM üyelik bedeli: Yıllık sadece 14.95$) 

e) PREMİUM üyelikte alt üyelerinizin clixsense üzerinden reklam satın almalarından komisyon sizlere de yansıyor.. 

f) Son olarakda yeni eklenen site içi görevleri yaparak günde 3'$ kadar sadece bu oyunlardan kazanabilirsiniz, belkide daha fazla... 
Az çok ingilizcesi olanlar oldukça mukemmel şekilde bu görevlerden dolarları kapıyor, olmayanlarda zamanla ezber yolunu kullanıyor, kısacası her kez kazanıyor! 

g) Bunların dışında birde Ofters' adı altında gelen anketleri doldurmanız evet en önemli kazanç sagladigim yollardan bir tanesi, size şaşıracağınız miktarda paralar kazandırıyor. 

Offers’den para kazanmak 

Offers’den aslında para kazanmak çok kolay bildiginiz gibi Clixsense ile ortak çalısan anket ve diger sirketler Türkiye için çok fazla offers sunmuyor. Bundan dolayı sizlerden nasil ip adresi degistirilir ve offers’den nasıl ciddi para kazanılır teker teker anlatacagım çok dikkatli izleyin. 

1. Adım 
Oncelikle ip degistirecegimiz bir program gerekli bize, sizlere bir tanesini önerecegim ama 3 günlüktür, piyasada çok fazla bu türden program var kafaya takmayın. 
Program için tikla bu programı indirdikten sonra kurun. Ama 2. adıma geçmeden programi kapalı tutun. 

2. Adım 
Bu sirketlerin size özel linkleri vardir onlari bulmak için. Ornegin mamoty için: 
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 950x864 ) Buraya Tıklayın 
Clixsense nedir? Nasil kazanılır, Dev Anlatım ödeme kanıtları ile. 
Söyle bir link kopyalamisiz oluyoruz. h t t p://service.matomy.c o m/offer/?age=23&custom_params=5380110z687x31233028&gender= m&id=... 

3. Adım 
Hesabinizin güvenligi için kopyaladiginiz adresleri bir yere not edin ve bu islemleri tekrarladiginizda hesabinizi kapatin “Sing out”. 
Programimizi açip istedigimiz ülkenin ip adresine bagladiktan sonra, kopyaladigimiz linke giriyoruz ve yeni offers ile tanisiyoruz. 


                               
My Account Details
Name/Username yusuf TAŞKIN (yusuf211)
Primary Emailyusufseyma2105@gmail.com   Edit
Member Since
February 8, 2014
Account TypePREMIUM (Until 4 Nov 2016)
My PTC Clickstoday 8   total 3,023   earned $4.9030
My ClixGrid Clickstoday 60   total 3,302   earned $0.90
My Completed Taskstoday 0   total 261   earned $3.81
My Completed Offerstoday 0   total 46   earned $10.99
Earningstoday $0.0440   yesterday $0.0830   month $1.1690   year $9.7692
last month $6.8843   last year $31.5587   total $51.3279
Movementspayouts $8.41   fundings $5.37   purchases $18.10
Balance$0.1879  How will I get Paid?

                  ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ!



Labels

banner ad

GENRES

Facebook

Popular Posts

 
Copyright © 2015 welcome to Yusufcuk