Home » » GENİŞ AİLE YAPIŞTIR | 2015 (YERLİ FİLM-SANSÜRSÜZ)

GENİŞ AİLE YAPIŞTIR | 2015 (YERLİ FİLM-SANSÜRSÜZ)

2009 yılından 2011 yılına kadar dizi olarak seyircisinin karşısına çıkan Geniş Aile, kadrosunu büyük bir şekilde koruyarak beyazperdenin önüne geliyor. 9 Ekim’de vizyona girecek olan Geniş Aile Yapıştır filmi yine izleyenlerini kahkahaya boğmaya geliyor.
Dizide olduğu gibi Cevahir-Ulvi ve Koyu Bilal-Müfit arasındaki tatlı kavgaya şahitlik edeceksiniz. Cevahir eline geçirdiği bir hazine haritası Ulvi’yi de yanına alarak sonuna kadar gider. Bu hazineden bir şekilde haberdar olan Koyu Bilal, bir şekilde haritayı ele geçirmek ister ancak sadece yarısını alabilir. İkisinin elinde de yarım harita vardır ve birazda mantık kullanarak hazineyi bulmaya çalışacaklardır. Ancak bu dörtlünün aklına gelmeyen şeyler vardır ve yola çıktıklarında hepsi birer birer karşılarına çıkacaktır.
Geniş Aile dizisinde olduğu gibi Geniş Aile Yapıştır filminin yönetmenliğinde de Ömer Uğur’un imzası yer alıyor. Senaryoda ise yine dizideki gibi Cüneyt inay yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosuna göz attığımızda ise dizideki kadronun büyük bir çoğunluğunu koruduğunu görüyoruz. Cevahir rolünde Ufuk Özkan, Koyu Bilal rolünde Fırat Tanış, Ulvi rolünde Bülent Çolak ve Müfit rolünde Ahmet Sarılmaz isimlerini görmekteyiz. Dizinin neşe kaynağı olarak kabul edilen Zek karakterindeki Bora Akkaş’ta filmde yerini alıyor. 2015 yapımı komedi filmi olarak vizyona sunulacak olan Geniş Aile Yapıştır filmini HD kalitede 720p olarak seyredin.
Filmin Türü: Komedi Filmleri -
Oyuncular: Ahmet Sarsılmaz, Bora Akkaş, Bülent Çolak, Fırat Tanış, Ufuk Özkan
Yönetmen: Ömer Uğur
Filmin Süresi: 97 Dakika
Filmin Ülkesi: Türkiye
Yapım Yılı: 2015
Vizyon Tarihi: 09 Ekim 2015
IMDb Puanı: 6.1

Labels

banner ad

GENRES

Facebook

Popular Posts

 
Copyright © 2015 welcome to Yusufcuk